Der er ofte en stor tradition for en fælles seng for romantiske par, der bor sammen. Ikke desto mindre, kan der måske godt være svært finde en seng, der i sin helhed kan huse begge personligheder og private liv. Her er der derfor nogle idéer til, hvordan du kan omfavne det.

Find en seng med plads til jer begge

Ved første øjekast synes det måske trivielt og oplagt, at det er vigtigt med en seng i soveværelset, hvor begge parter kan være. Men det kan også betyde mere end den egentlige plads. Folk har forskellige præferencer, når de sover, og som kan være svære at gå på kompromis med, da en kvalitetssøvn kan være essentiel for ens velvære.

Så derfor kan der også være god grund til at begge parter, skal have mulighed for at sove som de sover bedst. Og den plads kan du måske skabe med den rette store og komfortable seng, der kan give mulighed for lige netop dette.

Se i den sammenhæng eventuelt senge 180×200, der er et eksempel på en relativt stor dobbelt seng. Der er måske i overflod plads til begge parter i sådanne senge 180×200. Men det giver også en valgfrihed i, hvor tæt der nødvendigvis soves. Det kan jo være, at nogle foretrækker sin privates sfære under søvnen hver nat eller nogle nætter.

En fælles seng med mulighed for forskellige indstillinger

Noget andet du kan se efter, er også, hvorvidt sengen kan omfavne begge jeres behov i støtte under søvnen. Du kan for eksempel finde senge 180×200 som elevationssenge, hvor hver side kan tilpasses efter behov. Det kan også give mulighed for at opfylde individuelle behov i den fælles ramme, hvilket måske kan være en stor fordel. For selvom der er indgået et fælles partnerskab, så kan der stadig være plads til at personlige behov opfyldes.