Internettet er et kraftfuldt værktøj og rygraden i mange virksomheder. Med denne magt følger ansvar, især når det gælder webhosting og registrering af domænenavne. Mange mennesker er ikke klar over, at bare fordi de betaler for webhosting, betyder det ikke, at deres hjemmeside bliver hostet på en billig server. I dette blogindlæg gennemgår vi nogle indsigter, som du skal vide, om din webhosting service, så din virksomhed ikke bliver langsommere eller går ned på grund af dårlig infrastruktur!

Webhosting er en vigtig forretningstjeneste. Hvis du leder efter webhosting- og domænetjenester, der kan give den bedste ydelse, pålidelighed og værdi til dit websted, så læs mere her.

Serverhastighed

Din serverhastighed har direkte indflydelse på de besøgendes oplevelse på dit websted. Undersøgelser viser, at 40 % af online shoppere forventer, at en webside indlæses på mindre end to sekunder. Hvis det tager mere end tre sekunder at indlæse dit websted, vil det miste kunder og øge afvisningsraten – hvilket betyder, at besøgende forlader en webside uden at klikke på andre links!

En server med for lidt kraft kan ikke kun påvirke sidehastigheden, men også resultere i nedetid eller serviceafbrydelser, hvilket proaktivt forhindrer dit websted i at gå live, efter at der er foretaget ændringer.

Billige servere betyder ofte, at du får det, du betaler for – en upålidelig service, der vil føre til tab af indtægter på grund af dårlig infrastruktur. Hvis dit websted går ned eller har hyppige udfald, vil det være et dårligt tegn på din troværdighed som virksomhed.

Du kan også blive straffet i Googles søgerangering, hvis du ikke leverer en pålidelig og hurtig service.

Det domæne, du vælger, vil have en indvirkning på dit websteds SEO, så det er vigtigt, at du får dette rigtigt fra starten! Din virksomhed skal skille sig ud, når kunderne søger på nettet – lad dem ikke klikke på din konkurrent på grund af et dårligt valgt domænenavn.