Købe gaver er for nogle fantastisk, for andre er det knap så fedt!

Det at skulle på gavejagt kan være noget af en udfordring. Det er nemlig ikke alle der er lige lette at købe gaver til. Mange mænd har ikke virkelig nogen ønsker, eller jo det har de, men det er ting som speedbåd, harley, alufælge eller kæmpe fladskærm. Her kan det være svært at bruge det til julegave. Ved kvinder er der omvendt et par faldgruber man skal passe på. Det er nemlig ikke super frækt at købe sexet lingeri til konen hvis du køber det 2 numre for stort. Det giver uden tvivl ikke den ønskede virkning. 

Hvad skal man så købe for at få en glad modtager ?

Ved mænd er der næsten altid en hobby eller en sport man kan bruge. Dyrker de noget sport så er udstyr til denne altid godt. Har de en hobby som gør-det-selv, samle frimærker eller andet. Så kan du uden tvivl finde nogle gadgets eller andet sjov til dette. De har også tit en bestemt type spiritus de elsker. En god flaske whiskey til en der elsker den slags er en rigtig god gave. 

Ved kvinder er der normalt altid en lang ønskeseddel. Det gør det noget nemmere at slavisk købe gaver. Er der ikke en, så tjek badeværelset, hendes ynglings parfume er altid en god gave. Noget der også er en god ide, er selvforkælelse. Køb et gavekort til spa eller kosmetolog og se hende lyse op.

Glem ikke forholder når der skal købes gaver!

Der er utrolig mange der de seneste år har givet hinanden gaver til at krydre forholdet med. Det kan være som adventsgave eller til under træet. Skal du dog pakke noget sexlegetøj ind og lægge det under træet, så sørg lige for at hun ikke åbner den når der er andre til stede. Det kan hurtig give en lidt akav stemning.