Virksomheden Rex Sengetøj blev grundlagt af Mathias Rex, en ung iværksætter fra Danmark. Han har udviklet en interesse for bæredygtigt og allergivenligt sengetøj til sig selv efter at have kæmpet (og kæmper stadig) med psoriasis og støvallergi. Efter at have brugt flere år på at lede efter et egnet sengetøj, der kunne opfylde hans behov – fandt han intet, der passede, indtil han endelig skabte sit eget!

Mathias sælger derfor nu sengetøj, som kan minimere hans støvallergi, kan holde en fast temperatur under hele natten samt minimere hans gener i forholdt til hans psoriasis. Læs hele hans historie her.

Allergivenligt

Sengetøj af bambus minimere ens allergi og regulerer temperaturen hele natten, hvilket er perfekt for folk som Mathias, der lider af psoriasis og støvallergi. Det bambusstof, der anvendes i Rex Bedding’s sengetøj, absorberer fugt og holder dig kølig, når det er varmt og varm, når det er koldt. Bambus er også et antibakterielt stof, hvilket betyder, at det er modstandsdygtigt over for husstøvmider og andre allergener som f.eks. skæl fra kæledyr.

Temperaturregulerende

Bambussengetøj har også den ekstra fordel, at det regulerer temperaturen hele natten. Det hjælper folk, der sveder om natten med at holde sig tørre, mens de, der har tendens til at fryse, kan sove under et varmt tæppe uden at bekymre sig om overophedning.

Sengetøj, som er tempereret hele natten, vil give en bedre søvnkvalitet, så man ikke behøver at hoppe ud og ind af dynen hele natten.

Friktionsfrit

Det bambusstof, der anvendes i Rex Sengetøj, er også meget blødt og behageligt, hvilket gør det til et perfekt valg for folk med følsom hud som Mathias. Han oplevede nemlig, at hans forrige sengetøj rev i hans psoriasis sår, når han sov, som han havde flere steder på kroppen, så hans ide var også at skabe et friktionsfrit sengetøj, altså et sengetøj, som var glat, og ikke hev eller generede hans psoriasis,