Skal du til at indrette dit nye hjemmekontor, eller trænger dit nuværende hjemmekontor til noget nyt? Uanset hvad, er der i hvert fald brug for en kontorstol. Det er super vigtigt med en god stol, da det vil være en stol, du bruger meget dagligt. Ved du, hvad du skal lede efter?

Det er skønt med et hjemmekontor

Det er rigtig smart med et hjemmekontor, når man arbejder hjemmefra. Det er nemlig super sundt for hjernen at have et konkret rum til arbejde, så man ikke arbejder det samme sted, som man normalt slapper af. Hvis du sidder med dit arbejde i sofaen, lænestolen eller sengen, kan det nemlig skabe forvirring for hjernen, fordi den ikke vil kunne finde ud af, om den skal slappe af eller fokusere. Med et hjemmekontor ved hjernen, at det er derinde arbejdet foregår. Det kan give hjernen endnu et boost, når man sidder i en god kontorstol. Du kan finde den perfekte stol til dig på www.inventarland.dk.

Komfort og støtte

Noget af det vigtigste i en kontorstol handler om komfort og støtte. Det skal nemlig være en stol, som er rar at sidde i, og som også er god for din krop. Er den ikke det, vil du med tiden komme til at opleve smerter i ryg, nakke, lænd og skuldre, som alle kan lede til deres egen række af konsekvenser. Smerterne kan for eksempel lede til søvnproblemer, hvilket kan lede til værre smerter; det bliver hurtigt til en ond cirkel. Derfor er det helt vitalt, at du finder en stol, som giver din krop den rette støtte.

Praktisk bevægelighed

Stolen skal være stabil og standhaftig, men ikke til det punkt, hvor den bliver stiv som et bræt. Det er nemlig ikke behageligt at sidde i, og der er også et behov for bevægelighed, imens man arbejder. Typisk vil arbejdet nemlig ikke kun handle om at sidde ved tastaturet dagen lang. Ofte skal man måske lige skrive noget ned på en fysisk note, imens man taler i telefon, man skal lige finde et dokument i bunden af skrivebordsskuffen, og man skal lige dit, og man skal lige dat. Der er altså et behov for at kunne bevæge sig i stolen, og det er også noget, der skal tages højde for, når man køber den.

Det rette udseende

Derudover skal din kontorstol også reelt ligne en kontorstol. Det kan være fristende at gøre hjemmekontoret super personligt, men bliver det for hjemligt, kan den tidligere nævnte forvirring for hjernen ske igen. Du skal indrette dig selv et arbejdsmiljø, og ikke et hjemmemiljø. Det er en god idé at opretholde det professionelle kontorlook, man normalt ville have på sin arbejdsplads.

Den perfekte stol til dit kontor

Hvordan ser din perfekte kontorstol ud? Hvordan er den at sidde i? Der er meget at tænke over, men det er ikke umuligt at finde en stol, der lever op til dine krav. Det er trods alt dit hjemmekontor; du bestemmer, hvad for en slags kontorstol, der skal så foran dit skrivebord.