Der kan være rigtig mange årsager til, at man står og har brug for midlertidigt mere plads. Det kan være under en flytning, under større renoveringer eller sågar havearbejde. Man kan lige så godt prøve, at gøre det så nemt for sig selv som muligt, og selvom det lyder dyrt at leje en container, så ender det oftest altid med, at være den billigste løsning, sammenlignet med en trailer og bil.

Gør projekter nemmere

Hvis du har planer om at lave en eller anden form for renovering, som kræver ekstra plads, så kan en container altså godt betale sig. Man lejer den, den bliver leveret af en vognmand til den adresse man ønsker, og så kan man bruge den til lige det man ønsker.

Nyt tag

For eksempel er det en rigtig nem og god løsning med en container, når man skal skifte tag. For her går man oppe på taget og skal tage alle de gamle tegl af, og så kan du smide dem direkte i containeren. Tejlsten er noget der virkelig vejer, og det vil aldrig nogensinde kunne betale sig, i forhold til tid og slid på bilen, at køre dem væk selv, for du kan ikke køre med særlig mange tegl ad gangen.

Renovering af rum

Hvis man gerne vil renoverer et rum, kan det være uoverskueligt og besværligt, hvor man skal gøre af alle møblerne imens. Her kan leje af container også gøre det helt lidt nemmere, ved at man får en container leveret, som man kan bruge som en slags opbevaring for de møbler, som vil stå i vejen. Sådan en container er både frostsikker, og du kan også finde en container, hvor der er mulighed for at etablere varme. Så snart man er færdig med renoveringen, så kan man stille møblerne på plads, stille og rolig, og få containeren afhentet.