Mangler du den perfekte feriebolig i storbyen eller et nyt hus?

M2Byg er stedet du skal henvende dig til, hvis du ønsker at komme på storbyferie i KBH med centrale placeringer og til de skarpeste priser har du alt hvad du skal bruge for at gå på opdagelse i hovedstaden. 

M2Byg tilbyder samtidig alt form for håndværk du måtte have behov for eksempelvis almen tømrer arbejde. hvor du får tømrer til at kigge på diverse udfordringer du måtte have og en evt sparring, så du måske for oplyst nogle muligheder for din bolig, som du slet ikke havde tænkt. Driller det med kloaken? så tilbyder M2Byg også kloakservice, så du kan slippe for det sure arbejde. Skal du have opsat en ny væg, så kan de ligeledes tilbyde deres murerarbejde. 

Skal du have bygget et hus fra nyt, så kan M2Byg ligeledes hjælpe dig, da de udfører total entrepriser, så kan du lænne dig tilbage og bare se dit hus blive bygget fra bunden med alle de elementer, du måtte ønsker eller har behov for. Her er der igen mulighed for en god sparring og med en god koordination kan de estimere priserene relativt præcis, så du undgår at ramme ind i nogle vanvittige uforventede omkostninger, som gør at dit projekt, måske ikke kan blive bygget færdig. 

Mangler du samtidig en byggegrund at bygge på, så har M2Byg igen løsningen for dig, da de har en række byggegrunde til en fordelagtig pris i det Nordjyske. De har primært boliggrunde til salg i Dronninglund og omegn. Derfor har du mulighed for at samle hele dit boligprojekt og slippe for at skulle håndtere forskellige virksomheder på samme tid og det kan være meget besværligt, hvis ikke du har en bygherre involveret. Det betyder at du kun skal henvende dig et sted og han håndtere alle dele af din entreprise og du bliver hjulpet fra start til slut.